Rudens subsezonai: Švelnus, Šiltas ar Tamsus Ruduo?

list Skiltis: Spalvų Teorija Data: favorite Paspaudimai: 77
Pažintis su sezoniniais tipais #1 RUDUO 🍁
Praeituose įrašuose įsitikinome, kad harmoningos spalvos gražina/gerina išvaizdą. Puiku-sakysite Jūs-o kaip man žinoti kurios harmoningos man?! Ir klausimas yra logiškas! Harmoningas/neharmoningas spalvas apsprendžia Jūsų sezoninis spalvinis tipas. Jų yra viso 12.
VISI "papuolame" į 1 iš 12. Išsiaiškinę kurį, galime tiksliai žinoti kokias spalvas dėvėti, kokių geriau vengti, kad išryškintume savo natūralų grožį ir išvaizdą. Pagrindinis įrankis šiuo atveju yra fizinės nedidelės PALETĖS (žr. nuotraukose). Jų, kaip ir sezonų, yra 12 skirtingų ir kiekviena tobulai atitinka kiekvieno sezono "parametrus". Pasiėmei vykdama/as apsipirkti ir nuo šiol tiksliai žinai kas turi keliauti į spintą, o kas ne...
Taigi, kokie tie sezonai? Kadangi nuostabus Spalis už lango pažintį pradėsime nuo RUDENS.
Ruduo – derliaus nuėmimo ir trumpesnių, miglotų dienų metas, apgaubiančios gamtos pasaulį šiltomis, sodriomis spalvomis. Rudens bruožai yra šilti, prislopinti ir gana tamsūs, todėl rudeniui ir 3 rudeninių tipų žmonėms suteikia švelnią, šltą, sodresnę išvaizdą.
RUDENS sezonas yra padalintas į tris subsezonus: Švelnus Ruduo (Soft Autumn), Šiltas Ruduo (Warm Autumn) ir Tamsus Ruduo (Dark Autumn).
Charakteristikos:
Švelnus Ruduo (SOFT AUTUMN)
Pagrindinis žmogaus kolorito bruožas-švelnumas. Šis sezonas į rudenį įplaukia iš vasaros, kuri odą, plaukus ir akis tonuoja neutraliai-šiltai. Bruožai savyje turi švelniai pilkos spalvos, kuri Soft Autumn žmones ir sušvelnina. Soft Autumn yra mažiausiai ryškus iš jau gana neryškios RUDENS šeimos. Šis sezonas visiškai netoleruoja ryškumo arba labai labai tamsių spalvų. Todėl spalvų paletė itin švelni ir subtili. Joje yra daug riešutų, rožių ir kviečių spalvų.
Šiltas Ruduo (WARM AUTUMN)
Šis ruduo yra šilto ir švelnaus derinys, tačiau šiltumas čia yra pagrindinis bruožas. Šilto Rudens žmonių bruožai pasižymi sodriomis spalvomis, ir gali atrodyti gana ryškūs dėl savo šilumos, tačiau neapsigaukite, spalvos visvien yra prislopintos. Šis sezonas turi šilčiausią išvaizdą iš Autumn šeimos. Kaip ir rudens gamta, Warm Autumn spalvų paletę sudaro sodrios, žemiškos spalvos, kurios dėl savo šilumos atrodo labai "turtingai". 🙂
Tamsus Ruduo (Dark Autumn)
Tamsus ruduo yra tamsaus ir šilto derinys. Šis sezonas iš rudens po truputį pereina į žiemą, nuspalvindamas odą, plaukus ir akis neutraliai-šiltai ir viską patamsina. Taip pat šalia esanti žiema įtakoja didesnį kontrastą veido bruožuose ir didesnį ryškumą, palyginti su kitais dviem rudens sezonais. Šis tipas (sezonas) yra tamsiausias iš 3 rudenų. Paletės spalvos čia tampa gilesnės ir šiek tiek ryškesnės, primindamos tolimųjų kraštų prieskonius.
Sekančiame įraše- ŽIEMA ir jos 3 šaltieji subsezonai. Sekite!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password