Žiemos subsezonai: Tamsi, Šalta ar Ryški Žiema?

list Skiltis: Spalvų Teorija Data: favorite Paspaudimai: 58
Pažintis su sezoniniais tipais #2 ŽIEMA ❄️
Kaip ir žadėta, tęsiame pažintį su sezonais. Taigi šįkart- 3 Žiemos.
Žiema yra didžiulio kontrasto metas, kai ilgos naktys paskandina gamtą į tamsą, o žemę dengia baltas sniegas. Dėl šios priežasties Žiemos tipo žmonių koloritas yra stipriai kontrastingas, šaltas, ryškus ir tamsus. Šie bruožai Žiemoms (vyrams ir moterims) suteikia išskirtinį rafinuotumą ir ryškumą, nuostabią išvaizdą.
Žiemos sezonas, kaip ir praeitąkart aptartas Ruduo, yra padalintas į tris subsezonus: Tamsi Žiema (DARK WINTER), Šalta Žiema (COOL WINTER) ir Ryški Žiema (BRIGHT WINTER). Charakteristikos:
Tamsi Žiema (DARK WINTER) yra tamsios ir vėsios derinys, kuriame pagrindinis bruožas-tamsumas, ir tik po to išskiriama temperatūra. Šis sezonas ateina į žiemą nuo rudens, todėl oda, plaukai ir akys yra neutralūs-šalti. Tamsios žiemos atpažįstamos iš "gilios" plaukų ir akių spalvos, kontrastuojančios su šviesesne oda. Tai ir sukuria ryškius tamsius bruožus. Šis koloritas yra tamsiausias iš Winter šeimos. Siekiant atspindėti stiprų kontrastą, Tamsios Žiemos paletę sudaro labai šviesios ir labai tamsios spalvos, kurios padeda atskleisti pačius gražiausius šių žmonių bruožus.
Šalta Žiema (COOL WINTER) Šis subsezonas yra vėsaus ir ryškaus derinys, kuriame šaltumas dominuoja. Būdamas "šalčiausiu" žiemos sezonu, Šaltos Žiemos bruožai yra padengti šerkšną primenančia vėsa. Kaip ir kituose 2-se žiemos tipuose, kontrastas čia ryškus, bet su dar papildomo vėsumo. Čia spalvų paletė gali pasigirti tiek šviesiomis, ledinėmis pastelinėmis spalvomis, tiek tamsiomis, ryškiomis. Tai reikalinga, kad būtų pasiektas pakankamas kontrastas bruožams, ir tai suteiktų išvaizdai išskirtinio rafinuotumo.
Ryški Žiema (BRIGHT WINTER) yra ryškus, ir tik po to vėsus. Šis sezonas po truputį iš žiemos pereina į pavasarį, kurio įtaka nuspalvina odą, plaukus ir akis neutraliai-vėsiai. Kaip ir Ryškus Pavasaris (apie jį rašysiu sekantįkart), ryškiausia Ryškios Žiemos savybė yra labai aiški veido bruožų išvaizda, jie ryškūs ir "švarūs". Kontrastas yra stulbinantis ir jo tiesiog neįmanoma nepastebėti.
Ryškios Žiemos visos spalvos paletėje yra itin ryškios ir gyvybingos, beveik neoninės, nes bet kokių kitų, ne tokių ekstremalių spalvų nepakaktų jų intensyviai išvaizdai atskleisti.
Kitame įraše žavingieji PAVASARIAI 🙂 Sekite!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password